Al enige tijd is RED-IT actief in de grootzakelijke markt. Naast de hardware en software leveren wij ook ondersteuning bij configuratie-, installatie- en implementatiewerkzaamheden. Tot ons aanbod van diensten behoren pre-sales consultancy, installatie, implementatie, training en nazorg. Met de jarenlange ervaring van ons team, werken wij met onze partners samen op het gebied van:

Pre-sales consultancy – Wij voeren namens of met u pre-sales gesprekken met uw klant en brengen daarbij de specifieke vraag in kaart. Veelal gaat het hierbij om capaciteits-, performance- of groeivraagstukken. De technische consultants denken met u mee en zoeken naar de beste mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om tot een voor uw klant zo goed mogelijke oplossing te komen, bestaande uit de diverse hard- en software componenten én diensten die benodigd zijn om de oplossing te realiseren.

Technical Consultancy – Naar aanleiding van het design beslissen we samen of de apparatuur wordt voorbereid bij RED-IT bij u, of direct op locatie wordt geïnstalleerd. Voorbereiding en nazorg zijn essentiële onderdelen. We werken dan ook nauw samen met uw technici en systeembeheerders of met de medewerkers van uw klant. Onze consultants zijn breed opgeleid en inzetbaar voor de uitvoer van opdrachten in combinaties van meerdere merken uit ons portfolio.

Training – Onze technische consultants zijn als geen ander in staat om de kennis die vereist is voor de nieuwe omgeving over te brengen op de mensen die in de toekomst met deze omgeving gaan werken en beheren. Door training-on-the-job, workshops of een uitgebreide training op maat, wordt de specifieke kennis ingevuld naar de behoefte van de klant. Op zowel sales als technisch gebied organiseren wij trainingen en workshops, standaard of volledig op maat gemaakt, voor u en/of uw klant.