Connectivity

RED-IT biedt veelzijdige verbindingen en oplossingen aan op het gebied van internet. Van ADSL en VDSL tot glasvezel. Op basis van de gewenste bereikbaarheid en snelheid van uw data gaan we samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw organisatie. De uiteindelijke bandbreedtes zijn afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

connectivity

ADSL

ADSL maakt het mogelijk uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als breedbandverbinding waarmee u data kunt ophalen. Wij leveren ADSL verbindingen met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream.

SDSL

SDSL is een breedbandverbinding die zeer geschikt is voor VoIP telefonie en serverapplicaties. Deze technologie levert bandbreedtes met een maximaal haalbare snelheid van 2,3 Mbps, waarbij down- en upstream gelijk zijn.

VDSL

Bij VDSL wordt er gebruik gemaakt van ‘Very High Bitrate’ en is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd en is leverbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps downstream en 10 Mbps upstream.

Gebundeld SDSL

Bent u als bedrijf gevestigd op een locatie waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Dan is gebundeld SDSL de perfecte oplossing, waarmee u de mogelijkheden van glasvezel vrijwel kunt benaderen. Met gebundeld SDSL bent u verzekerd van een bandbreedteverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps met vaste IP-adressen.

Glasvezel

Als het gaat om transport van informatie dan gaat er niets boven glasvezel. Glasvezelverbindingen transporteren informatie met de snelheid van het licht. U bent niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale, waardoor u altijd de maximale bandbreedte kunt behalen. Zowel voor up- als downstream is een snelheid mogelijk to 5 Gbps, wat het combineren van zware toepassingen mogelijk maakt.