Telefonie

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. RED-IT Cloud telefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). U hoeft bij Managed Voice niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert u alleen maar een enorme besparing op! RED-IT regelt verder alles, van administratie tot installatie. U bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Vaste Telefonie

Communicatie vormt de basis voor succesvol zakendoen. Een goede telecominfrastructuur is hiervoor zeer belangrijk. Voor onze telefonie- en dataoplossingen maken wij gebruik van Voice over IP (VoIP), waarbij uw telefoonverkeer via het internet loopt. Uw vaste telefoon is gemakkelijk te integreren met uw mobiele telefoon, waardoor u altijd en overal bereikbaar bent. Mede dankzij de verschillende mogelijkheden kunnen onze oplossingen naadloos op uw behoeften worden afgestemd en meegroeien met uw bedrijf. Tegen een vast bedrag per maand wordt u volledig ontzorgd!

Mobiele Telefonie

Bedrijven stellen anno 2017 steeds hogere eisen aan het 24/7 bereikbaar zijn van relaties. Mobiele telefonie heeft hierdoor een zeer belangrijke positie ingenomen binnen het bedrijfsleven. Om hier op in te haken biedt RED-IT naast de vaste telefonie abonnementen ook mobiele telefonieoplossingen aan. Al onze abonnementen worden aangeboden over het betrouwbare radionetwerk van KPN.

Vast en Mobiel Intergratie

RED-IT voorziet in een integratie op het allerdiepste niveau van uw telecom-infrastractuur met Hosted Mobile. Dankzij deze optimale integratie profiteert u van alle denkbare voorbeelden. Uw mobiele telefoon maakt direct deel uit van uw telefooncentrale en u maakt direct gebruik van alle functionaliteiten.

Mobiel Internet

Wilt u overal mobiel internet op uw tablet, laptop of mobiele telefoon tot uw beschikking hebben, zonder dat u daar een telefoonabonnement voor afsluit? Dan is een Data Only bundel de perfecte oplossing.

Managed UC

Managed UC is een alles-in-één online platform waar alle vormen van communicatie- en informatieverwerking samen worden gebracht. Telefonie, video, chat, vergaderingen, het delen van bestanden en beschikbaarheidsgegevens zijn allemaal gebundeld in één oplossing. Hierdoor kan de gebruiker zelf kiezen waar, wanneer én met welk device hij communiceert en houdt men de regie over deze communicatiemiddelen in eigen hand. Tevens wint u hiermee tijd en verhoogt u uw bereikbaarheid.

E-Fax

RED-IT biedt u met haar faxdiensten de betrouwbaarheid en veiligheid van faxen en het gemak van e-mail in één product aan. Faxen is eigenlijk nog nooit zo simpel, snel, duurzaam en gemakkelijk geweest.