Webdesign

Een goede website is tegenwoordig veel meer dan een mooi plaatje. Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw homepage website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij uw organisatie past. Samen met u ontwerpt, realiseert en eventueel beheerd RED-IT uw nieuwe website.

Gestructureerd, mooi en gericht op conversie

Iedere website heeft een of meerdere doelen. Het overbrengen van uw boodschap aan een bezoeker maar dat is natuurlijk niet alles. Uw website is een online verkoopkanaal van uw organisatie, u wilt dat de bezoeker een actie uitvoert. Om deze reden bepalen we altijd samen met u welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd, u kunt hierbij denken aan:

  • Het plaatsen van een terugbel verzoek;
  • Het doen van een offerte aanvraag;
  • Het inschrijven voor een cursus;
  • Het plaatsen van een bestelling;
  • Het downloaden van een brochure.

Gebruiksvriendelijke websites

Hoe uitgebreid uw informatie is die u via uw website wilt overbrengen, samen met u zorgt RED-IT voor een logische structuur van uw nieuwe website. De bezoekers zullen met maximaal 2 muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt.

Goed vindbare websites

Een goede vindbaarheid is tegenwoordig vanzelfsprekend belangrijk. RED-IT ontwikkeld zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de bekende zoekmachines uw website goed kunnen doorzoeken.

Beheer en techniek

Uw nieuwe website is daarnaast eenvoudig te beheren via het opensource WordPress beheersysteem. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. RED-IT ontwikkeld volgens de W3C webstandaarden en gebruikt altijd de nieuwste en up-to-date technieken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze Webdesign diensten

Offerte RED-IT