Wilt u ook het gemak en de flexibiliteit van mobiel internet? Onderweg overal e-mailen en surfen op uw iPad, laptop of tablet? Dan heeft u een Data Only bundel nodig. Bij RED-IT is het mogelijk dat u een Data Only bundel afsluit, zónder de afname van een mobiele dienst.

Mobiel internet

Supersnel internet met 4G

Wilt u altijd en overal snel internetten? Met het 4G-netwerk van RED-IT maakt u wanneer en waar u wilt gebruik van het snelle 4G netwerk en bent niet meer afhankelijk van WiFi. 4G is beschikbaar op alle data abonnementen van RED-IT. Daarnaast hebben al onze abonnees de beschikking over 4G+/LTE advanced. Indien u over een toestel met deze 4G+ techniek beschikt, dan kunt u zelfs piekdownloadsnelheden tot 256Mbps behalen.

Mobiel Internet met perfecte snelheden

De snelheid van ons mobiele internet is uitstekend. U heeft vrijwel overal in Nederland toegang tot snel mobiel internet van RED-IT. En ook met de Data Only bundels heeft u beschikking over 4G en kunt u zelfs een downloadsnelheid van 50 Mbps halen.

Databundels

RED-IT biedt Data Only bundels met 500 MB, 2500 MB en zelfs 8000 MB voor een vast bedrag per maand zodat er altijd een bundel is die aansluit bij uw verbruik. Indien u uw bundel overschrijdt, biedt RED-IT een scherp buitenbundeltarief.

Data World Pack

Wilt u besparen op de kosten van uw datagebruik buiten de EU? Met het Data World Pack kunt u, tegen een aantrekkelijk tarief per maand, 100 MB data buiten de EU verbruiken.

Betrouwbaar netwerk

RED-IT maakt als MVNE gebruik van het betrouwbare GSM/UMTS-netwerk van KPN. Het ontwikkelde communicatieplatform is gestationeerd op maar liefst vijf extern beveiligde datacentra. Technische specialisten waken hier voor u 24/7 over uw diensten.

Snelle activatie

Wij activeren uw een Data Only bundel in één muisklik. Sneller kunt u echt niet beschikken over een gebruiksklaar, nieuw Data Only abonnement.

Overzicht en gebruikersgemak

Met Mobiel Internet van RED-IT hoeft u niet bang te zijn voor hoge rekeningen. Via Operator Online heeft u real-time inzicht en controle over uw dataverbruik. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Eén overzichtelijke factuur

Bij RED-IT ontvangt u één overzichtelijke factuur, waarop al uw data- en telecomkosten overzichtelijk worden gespecificeerd. Maximale grip op uw kosten want een beter inzicht in uw communicatiekosten is niet denkbaar.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze Mobiele diensten