De markt van videosurveillance is volop in ontwikkeling. Dit geeft RED-IT de mogelijkheid om voor iedere uitdaging een passende videosurveillance oplossing aan te bieden. Of het nu gaat om filmen onder bijzondere omstandigheden, het met één camera toezien op grote ruimtes, het door middel van videosurveillance analyseren van looproutes van bezoekers of werknemers om de omzet en efficiëntie te verhogen, of dat het gaat om het ‘gewoon’ beveiligen van een pand, alles is mogelijk. Ons porfolio heeft voor iedere uitdaging een oplossing.

Smart-Surveillance

Om ervoor te zorgen dat wij u de meest complete en best passende oplossing kunnen bieden, starten wij met 3 toonaangevende merken op het gebied van videosurveillance: Hikvision, MOBOTIX en Dahua. Ons Smart Surveillance portfolio wordt gecompleteerd door de kwalitatief hoogwaardige monitoren van Eizo.


Dit cameramerk van Chinese komaf is wereldwijd marktleider op het gebied van video surveillance. In de state-of-the-art fabrieken van Hikvision werkt men dagelijks aan het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en slimme video surveillanceoplossingen. Het brede portfolio zorgt ervoor dat Hikvision via 2400 partners in 155 landen en regio’s, voor iedere verticale markt, overal ter wereld een oplossing heeft. Met een vestiging in Amsterdam is het bedrijf uitstekend in staat om support en service te bieden bij een van uw projecten.


Deze softwareontwikkelaar van videomanagementsystemen heeft een originele insteek m.b.t. hun videosurveillance oplossingen. MOBOTIX heeft namelijk de intelligentie in de camera zitten en niet op een externe PC. De camera’s analyseren de beelden intern. Hierdoor vergt dit systeem minder bandbreedte en reduceert het de energiekosten aanzienlijk en is de TCO vaak lager.


Deze Chinese wereldspeler heeft het op-één-na grootste marktaandeel op het gebied van video surveillance. Het doel om toonaangevend te zijn en trendsettend te blijven zet Dahua kracht bij door flink te investeren productontwikkeling. Dahua verzorgt onder andere de video surveillance in de metro van London, beveiligde men diverse Olympische locaties en internationale conferenties als de G6-top. Dankzij het uitgebreide en brede portfolio zijn de surveillanceoplossingen van Dahua interessant voor zowel de gebruiker van één camera als voor (zeer) professionele afnemer.


Eizo maakt al sinds jaar en dag monitoren van een hoge kwaliteit. Met de keuze voor EIZO conformeer je jezelf aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en stel je hiermee de gebruikers in staat om een optimale en efficiënte prestatie te leveren. Een aantal monitoren van EIZO is speciaal ontwikkeld voor IP-Camera verbinding en videosurveillance management.