Bij uitstekende dataverbindingen past het hoogste niveau van veiligheid. U moet er per slot van rekening niet alleen blind op kunnen vertrouwen dat u altijd toegang hebt tot de door u gewenste informatie, maar ook dat deze informatie in geval van onverhoopte calamiteiten goed beschermd is. Als kwaliteitsaanbieder van telefoon- en dataverbindingen heeft RED-IT een reputatie hoog te houden op dit vlak, met name op het gebied van VPN’s (virtuele privé netwerken) en firewalls. RED-IT waakt dan ook 24 uur per dag, gedurende 7 dagen per week, over de veiligheid van uw verbindingen.

Firewall

Virtuele privé netwerken (VPN)

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Of heeft u medewerkers die vanuit huis werken? Dat is geen punt. Wij dragen zorg voor virtuele privé netwerken om de verschillende locaties aan elkaar te koppelen en te garanderen dat al uw medewerkers, ongeacht hun locatie, veilig toegang verkrijgen tot het servernetwerk. Het maakt hierbij niet uit van welke netwerk operator u gebruik maakt.

Firewall

RED-IT besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de verbinding. Ons paradepaardje hierbij is onze uitgebreide firewall, die uw lokale netwerk betrouwbaar beschermt tegen een ruim scala aan internet-gevaren. Dankzij onze geavanceerde firewall weet u zeker dat u alle gevaren buiten de deur houdt. Van spam tot spyware en van virussen tot trojans. Dat werkt toch een heel stuk rustiger, nietwaar?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze VPN & Firewall diensten