De dienstverlening van RED-IT is verankerd in twee kernbegrippen, die voor onze klanten cruciaal zijn. Dit zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze klanten moeten er blind op kunnen vertrouwen dat ze altijd bereikbaar zijn. Daarnaast vinden wij het een must dat onze klanten snel kunnen beschikken over extra capaciteit of over nieuwe functies. Of dit nu permanent is of tijdelijk.

Netwerk

Redundantie tot in perfectie

Wij hebben daarom de strategische keuze gemaakt om een eigen communicatieplatform te realiseren en dit redundant uit te voeren. Deze redundantie is, achter de schermen, tot in perfectie doorgevoerd. Zo is bijvoorbeeld het cloud-platform waarvan wij gebruik maken over meerdere verschillende datacentra gedistribueerd. En op hun beurt zijn de datacentra, via een IP-gebaseerd netwerk, weer aangesloten op een eigen 10 Gbit glasvezelring. Het zal u niet verbazen dat wij ook het beheer van het platform zelf verzorgen. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zonder dat u er last van heeft. Net zoals het feit dat u niet geconfronteerd zult worden met uitval van apparatuur.

Maximale flexibiliteit

Onze integrale ketenbenadering heeft als voordeel dat wij klantwensen direct kunnen omzetten in een concrete oplossing. Omdat de capaciteit van ons netwerk schaalbaar is, kunnen wij snel extra capaciteit bieden, als u die nodig heeft. Zo betaalt u niet voor iets dat u niet gebruikt, maar heeft u wel de zekerheid dat u direct kunt uitbreiden als dat nodig is.

Dankzij onze reputatie, om snel in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen, verrassen wij onze klanten bovendien regelmatig met nieuwe, aansprekende mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze Netwerk diensten