De kosten van elektronisch betalen via het traditionele telefoonnetwerk kunnen fors oplopen. Daarnaast kan er flinke vertraging optreden bij de afhandeling van uw betalingen. Als u gebruik maakt van Elektronisch Betalen van RED-IT, verlopen uw betalingen via uw breedbandverbinding. Dat is sneller en goedkoper. En even veilig bovendien.

Behalve dat uw betalingen via het breedbandnetwerk van RED-IT worden verstuurd, verandert er voor u niet veel. U kunt gewoon uw eigen betalingsterminal blijven gebruiken. Uiteraard kunt u al uw huidige betalingen blijven verwerken. Ook als u geen breedbandverbinding van RED-IT heeft, kunt u eenvoudig overstappen.

Betalingsverkeer

Lagere kosten

Als u kiest voor Elektronisch Betalen van RED-IT levert u dat direct financieel voordeel op. U betaalt bij ons namelijk slechts een vast laag bedrag per maand. Hiermee behoren de variabele kosten per transactie, waaraan u gewend bent voor transacties via het traditionele telefoonnetwerk, tot het verleden. Dat is snel verdiend als u weet dat u bij het traditionele telefoonnetwerk – naast de maandelijkse abonnementskosten – een bedrag tussen 8 en 12 cent per transactie moet afdragen.

Snellere afhandeling

Wachtrijen bij de afhandeling van uw betaling behoren met Elektronisch Betalen van RED-IT grotendeels tot het verleden. Omdat er geen encryptiegegevens meegestuurd hoeven te worden, neemt betalen via onze breedbandverbinding slechts enkele seconden in beslag.

Veiligheid gegarandeerd

Als u gebruik maakt van Elektronisch Betalen van RED-IT heeft u de zekerheid dat al uw betalingsgegevens veilig aan komen bij uw transactieverwerker. Wij zorgen er namelijk voor dat de betalingsterminal die u gebruikt, volledig wordt afgezonderd van het andere internetverkeer.

Breed geaccepteerd

Alle gerenommeerde betalingsfaciliteiten accepteren Elektronisch Betalen van RED-IT als betalingsmethode. Als dat niet alles zegt over de kwaliteit en veiligheid. De volgende betalingsfaciliteiten omarmen Elektronisch Betalen van RED-IT:

  • Creditcards zoals ondermeer VISA, Mastercard, Maestro, American Express en JCB
  • Betaalterminals zoals ondermeer CCV, Banksys, Payzone/Alphyra en ETT Systems
  • Gangbare tankpassen en giftcards

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze Betalingsverkeer diensten